Kindergitaarles vanaf zes jaar bij Gitaar School Uden

Meer dan 15 jaar ervaring!

Gitaarles voor kinderen

Muziek maken is gezond!

Het maken van muziek is voor kinderen niet alleen heel leuk, het is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het spelen van een muziekinstrument de hersenontwikkeling, het concentratievermogen en de fijne motoriek verbetert. Dit heeft ook een positief effect op de schoolprestaties.

Nu al vanaf € 7,50 per les!

Lesmethode

Inspirerend en ontspannend

Voor kinderen is het belangrijk dat de les leuk, ontspannend en inspirerend is. Daarvoor is een speciale lesmethode ontwikkeld waarin alle klassieke en moderne technieken worden behandeld door het spelen van bekende liedjes. Deze methode legt een goede, degelijke basis om vele jaren verder op te kunnen bouwen.

Kinderen van 6 tot 8 jaar

Kinderen kunnen vanaf zes jaar beginnen met gitaarles. Je moet op deze leeftijd wel rekening houden met de fijne motoriek, deze is nog volop in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk om geen hoge eisen te stellen. Het tempo wordt extra laag gehouden zodat ze de ruimte krijgen die ze nodig hebben. Zeker bij individuele lessen kun je het tempo volledig aanpassen aan de ontwikkeling van het kind. Ook het thuis oefenen moet je nog met een korrel zout nemen, op deze leeftijd is dat nog allemaal redelijk vrijblijvend. Het belangrijkste is dat ze er lol in hebben!

Kinderen van 8 tot 12 jaar

Vanaf de leeftijd van acht jaar worden de lessen wat serieuzer. Dit is eigenlijk de ideale leeftijd om te beginnen. Rond de leeftijd van negen jaar leren kinderen razendsnel. De fijne motoriek is nu al een stuk verder ontwikkeld en ze hebben een grotere spanningsboog. Vanaf acht jaar wordt er ook verwacht dat ze zelf thuis oefenen.

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions