Funk gitaarles bij Gitaar School Uden

Play that funky music!

Funk

Feel the groove

Funk is een speelstijl waarbij het vooral om de ritmische invulling van de akkoordenschema's gaat. De gitarist vormt een eenheid samen met de bassist en drummer. Funk is "all about the groove", maar het is ook een vorm van vrije expressie, net als in de jazz.

Beginners

Het lesprogramma voor beginners start met het leren van de belangrijkste basis akkoorden. Je bent vooral bezig met het bestuderen van ritmepatronen en akkoordenschema's.

Intermediair

Bij het intermediaire lesprogramma ga je weer een stap verder door het leren van complexere akkoorden om meer kleur in je spel te brengen. Je leert over de akkoorden progressies te improviseren met de mineur pentatonische toonladder en de mixolydische toonladder. Ook leer je nieuwe technieken en werk je aan je timing en frasering.

Gevorderd

Bij het lesprogramma voor gevorderden ga je wat dieper op de materie in met het leren van akkoordsubstituties, subdominanten, de modes van de majeur toonladder en arpeggio's. Verdere uitbreiding van de akkoorden, akkoord analyse, arpeggio's en superimposities horen daar natuurlijk ook bij. Verder besteed je veel aandacht aan timing en frasering en het ontwikkelen van je eigen stijl en sound.

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions