Flamenco gitaarles bij Gitaar School Uden

Leer de technieken en stijlen van de spaanse grootmeesters!

Flamenco

Spaanse folklore

Flamenco is één van de meest expressieve stijlen. Het kan intiem en dramatisch zijn maar ook vurig en intens. Een heerlijke stijl om te spelen, technisch uitdagend maar met veel ruimte voor improvisatie en creativiteit.

Beginners

Flamenco is niet voor de absolute beginners, je moet al een basisvaardigheid hebben om te kunnen beginnen met Flamenco. Mocht je deze vaardigheden nog niet bezitten kun je beter eerst het lesprogramma klassiek voor beginners volgen. Bij het leren van Flamenco begin je met de basisritmes en technieken zoals rasgueo, pulgar, remate, ayudado en golpe. Daarna leer je hoe je deze technieken gebruikt in de verschillende Flamenco stijlen zoals de Bulerias, Alegrias en Soleares.

Intermediair

Bij het intermediaire lesprogramma ga je weer een stap verder door het leren van complexere ritmes. Technieken als picado en tremolo staan op het programma. Je leert kleine improvisaties aan je spel toe te voegen en we behandelen speelstukken van bijvoorbeeld Paco Pena.

Gevorderd

Bij het lesprogramma voor gevorderden ga je wat dieper in op de materie en werk je aan de verfijning van je spel. Timing, frasering, techniek en snelheid worden uitvoerig behandeld en getraind om het uiterste uit jezelf te kunnen halen. We behandelen en analyseren de technieken en stijlen van de grootmeesters om op deze wijze je eigen stijl te kunnen ontwikkelen.

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions