Elektrische gitaarles bij Gitaar School Uden

Het meest diverse lesprogramma voor de elektrische gitaar

Het hart van de Rock

Een veelzijdig lesprogramma voor de elektrische gitaar

De elektrische gitaar is het hart van de Rockmuziek. Dit is een breed georiënteerd lesprogramma waar alle aan Pop en Rock aanverwante stijlen zoals Indie, Alternative en Grunge aan bod komen.

Nu al vanaf € 7,50 per les!

Beginners

Is de elektrische gitaar nog helemaal nieuw voor je? Of heb je wel al een beetje ervaring maar ben je nog geen gevorderde speler? Dan is dit lesprogramma voor jou. Je leert de noten over heel de hals, de meest voorkomende akkoorden, ritmes en technieken middels oefeningen met bekende riffs en songs.

Intermediair

Heb je de basisvaardigheden al onder de knie maar heb je de behoefte om verder door te groeien? Dan is dit lesprogramma voor jou! Verdere uitbreiding van techniek en een heleboel nieuwe songs worden behandeld. Ook wordt gewerkt aan timing, snelheid en controle. Verder komt ook theorie aan bod om meer inzicht te krijgen over structuur en opbouw in songs en solo's.

Gevorderd

Je leert de echte ins en outs op de elektrische gitaar. Leer composities schrijven en solo's improviseren over de hele hals in meerdere toonsoorten. Je werkt aan de verfijning van de technieken voor een betere toonproductie, snelheid, soepelheid, frasering, timing en controle om het optimale uit jezelf te halen.

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions