Blues gitaarles bij Gitaar School Uden

Raak die gevoelige snaar zoals de ware blueslegendes!

Blues

De ultieme vrijheid

De gitaar en de blues zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De gitaar lijkt wel voor de blues gemaakt te zijn, of is het andersom? Bijna ieder muziekgenre gebruikt elementen van de blues dus het is niet zo vreemd dat bijna alle gitaristen zich wel tot de blues aangetrokken voelen. Het is tenslotte het genre waar de gitaar helemaal tot zijn recht komt en waar je je als gitarist helemaal in uit kunt leven. Het is een stijl met veel vrijheid door de ruimte voor improvisatie en waar alle technieken tot hun recht komen.

Beginners

Het lesprogramma voor beginners start met het leren van de belangrijkste basis akkoorden en hoe je deze gebruikt in de meestvoorkomende bluesschema's zoals de 12-Bar-Blues. Je leert de mineur pentatonische toonladder en je eerste blues-licks.

Intermediair

Voor de bluesgitaristen die de basisvaardigheden al hebben maar deze verder uit willen breiden is er het intermediaire lesprogramma. Je leert nieuwe akkoorden, technieken, het combineren van de majeur en mineur pentatonische toonladder, de mixolydische toonladder, over de hele hals te spelen en hoe je akkoorden en licks kunt combineren.

Gevorderd

Dit lesprogramma is voor de meer ervaren bluesgitaristen maar die hun spel nog naar "the next level" willen brengen. Tijdens deze lessen leer je hoor je je spel uit kunt breiden met complexere (jazz)akkoorden, akkoordsubstituties, nieuwe toonladders en arpeggio's. Ook timing en frasering zijn belangrijke onderdelen van het lesprogramma en je leert je eigen sound en stijl te ontwikkelen.

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions