Akoestische gitaarles bij Gitaar School Uden

Een all-round lesprogramma!

De akoestische gitaar

Een veelzijdig lesprogramma voor de akoestische gitaar

De akoestische gitaar is een van de meest populaire muziekinstrumenten. Het is niet weg te denken in vele muziekgenres als Pop, Rock, Folk, Country en Singer/Songwriter. Dit is een breed georiënteerd lesprogramma waar al deze stijlen aan bod komen. Muziek van o.a. Ed Sheeran, Racoon, John Mayer enz. staat op het programma.

Nu al vanaf € 7,50 per les!

Beginners

Is de akoestische gitaar nog helemaal nieuw voor je? Of heb je wel al een beetje ervaring maar ben je nog geen gevorderde speler? Dan is dit lesprogramma voor jou. Je leert de basisakkoorden en slagritmes middels oefeningen met een zorgvuldige opbouw. Vervolgens ga je liedjes leren waarin deze akkoorden gebruikt worden.

Intermediair

Heb je de basisvaardigheden al onder de knie maar heb je de behoefte om verder door te groeien? In dit lesprogramma leer je verdere uitbreiding van technieken zoals tokkelen, plukken, slaps en er worden een heleboel nieuwe liedjes behandeld. Daarnaast komt ook theorie aan bod om meer inzicht te krijgen over structuur, vorm en opbouw van liedjes. Je leert de belangrijkste toonladders en hoe deze gebruikt worden in popmuziek.

Gevorderd

In het lesprogramma voor gevorderden wordt je spel naar een zeer hoog niveau te gebracht. Je werkt aan veel thema's zoals alternatieve stemmingen, nieuwe complexe akkoorden, snelle legato fills, harmonics, double stops en nog een heleboel meer. Je speelt liedjes en composities waarin deze technieken gebruikt worden. Je gaat je theoretische kennis ook verder uitbreiden met de modes van de toonladders.

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions