Gitaardocent Koen van Straalen bij Gitaar School Uden

Al bijna 20 jaar gitaardocent met toewijding en passie!

Muzikale ontwikkeling

Muzikale duizendpoot

Gitaar School Uden is de lespraktijk van Koen van Straalen, een gerenommeerd en gediplomeerd gitaardocent. Na zijn studies klassieke en lichte muziek (jazz) heeft hij tal van masterclasses gevolgd bij grootmeesters in verschillende genres zoals onder andere Robben Ford, Marcin Dylla, Tommy Emmanuel en Antonio Rey. Door een combinatie van een brede interesse in diverse muziekstijlen en een onuitputtelijke leergierigheid en drive om de grenzen te verleggen blijft hij zich constant ontwikkelen en kenmerkt zich daardoor met zijn grote diversiteit en beheersing van vrijwel alle stijlen en technieken. Hij heeft door heel het land voorstellingen gegeven en op bijna alle bekende podia gestaan met zijn eigen bands of als begeleidend muzikant bij andere artiesten.

Heb je een vraag?

Stuur me hier een bericht!

Docent

Toewijding en passie

Als docent is Koen dagelijks actief vanuit zijn lespraktijk in Uden waar hij zich inmiddels al bijna twintig jaar met toewijding en passie ontfermt over de persoonlijke ontwikkeling van vele gitaristen en bassisten waarvan ieder jaar weer succesvolle studenten doorstromen naar conservatoria en andere muziek academies.

Studio engineering

Als freelance producer/engineer heeft Koen verschillende studioprojecten op zijn naam staan. Ook heeft hij masterclasses gevolgd bij Michael Brauer (Coldplay, John Mayer) en Chris Lord Alge (Green Day).

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions