Basgitaarles bij Gitaar School Uden

Play that groove!

Basgitaar

Feel the groove

Wie kickt er nou niet op een waanzinnige bass groove? Samen met de drummer vormt de bassist het fundament van iedere band. Dat geeft de bassist een zeer bepalende en krachtige rol in een band. Timing is erg belangrijk en is dus ook een belangrijk onderdeel in de les. Basgitaar kun je in veel verschillende stijlen spelen zoals Pop, Rock, Funk, Blues en Jazz.

Beginners

De beginners starten met het leren van de basisnoten en ritmes. Het lesprogramma bestaat uit vele oefeningen en het spelen van bekende grooves, riffs en licks. Je leert zowel te spelen met de vingers als met het plectrum en ook technieken als slap bass, hammer-ons, pull-offs, slides en ghost notes komen aan bod.

Intermediair

In het intermediaire lesprogramma werk je verder aan de verbetering van je techniek, snelheid, timing en toonproductie. Je leert ook de theorie over toonladders en akkoorden en hoe je deze kunt gebruiken in je eigen grooves en licks voor composities of improvisaties.

Gevorderd

Bij het lesprogramma voor gevorderden ga je wat dieper op de materie in met het leren van akkoordsubstituties, subdominanten, de modes van de majeur toonladder en arpeggio's. Verdere uitbreiding van de akkoorden, akkoord analyse, arpeggio's en superimposities horen daar natuurlijk ook bij. Verder besteed je veel aandacht aan timing en frasering en het ontwikkelen van je eigen stijl en sound.

Gitaar School Uden

Maximize Your Talent

Pure Tone Productions
Koen van Straalen
Raamsingel 82
5403 TZ Uden
06 - 17 21 28 44
info@gitaarschooluden.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 9:00u-22:00u

Gitaarles Op Maat Onder Professionele Begeleiding


2019 Pure Tone Productions